AFSPRAAK MAKEN

Voordat je een afspraak maakt nog even dit ...​

Voordat we kennismaken, vind ik het fijn dat je weet hoe ik werk.

Ik wil je leren hoe je op een liefdevolle manier ruimte maakt voor energie en creativiteit in jouw leven.
Dat kan ik alleen doen als de energie en creativiteit ook bij mij stroomt. Door contracten met zorgverzekeraars en gemeenten moet ik mij in allerlei bochten wringen om te doen wat anderen van mij verwachten. Daarom heb ik besloten om niet langer te werken met contracten.

Ik lever zorg die in alle gevallen voor eigen rekening is.
Dit geeft mij de vrijheid om maatwerk te leveren.

Tijdens de behandeling is het van belang dat jij je bewust wordt van je gedrag en inzicht krijgt in wie je bent. Omdat het zó fijn is om zelf te weten wat jij nodig hebt om goed te kunnen functioneren. Los van wat de buitenwereld ervan vindt en los van wat je hierover misschien eerder in je leven hebt geleerd.

Spreek je deze manier van werken aan?
Dan maak ik graag tijd om kennis met je te maken!