Tarieven Psycholoog Marlies Ruseler

Geen contracten

Heel bewust kies ik in mijn leven voor vrijheid. Daarom heb ik geen contracten met zorgverzekeraars of gemeenten en lever ik geen vergoede zorg. De kosten van een behandeling zijn daardoor altijd geheel voor eigen rekening. De huidige tarieven vind je onderaan deze pagina. 

Mijn praktijk is dus vrij toegankelijk en een verwijzing van de (huis)arts of een indicatie van de gemeente is niet nodig. 

Een jas die past

Zoals gezegd kies ik heel bewust voor vrijheid. Daar horen wat mij betreft geen contracten bij. De periode waarin ik deze nog wel had, heb ik in toenemende mate ervaren als een keurslijf. Het voelde als een jas die me niet past en alsof mijn praktijk niet meer van mij was.

De druk van die extra regels en administratie kost mij persoonlijk zoveel energie, dat het me uitput. En daar wordt geen behandeling beter van.

Spannend

Inmiddels weet ik dat als ik mezelf teveel in bochten ga wringen en teveel ga doen wat anderen van me willen, mijn energie en creativiteit te weinig ruimte krijgen. Die kunnen dan niet lekker vrijuit stromen en hun eigen weg gaan. Ik wil jou graag leren hoe je voor jouw energie en creativiteit op een liefdevolle manier ruimte te maken in jouw eigen leven. Dan moet ik zelf natuurlijk wel het goede voorbeeld geven. 

Tarieven

Therapie: € 100,- per uur 
Supervisie:
 € 125,- per uur
Coaching particulieren:
 € 100,- per uur
Coaching bedrijven: € 125,- per uur

In alle gevallen wordt de duur van een gesprek op een kwartier afgerond.

In alle gevallen kunnen gesprekken ook digitaal via beeldbellen plaatsvinden. Dan gelden ook de hierboven genoemde tarieven.

 

Voor telefonische gesprekken en e-mailcontact in het kader van een traject (therapie, supervisie of coaching) gelden dezelfde tarieven, waarbij de duur wordt afgerond op vijf minuten.

Coaching is mogelijk aftrekbaar en wellicht een aantrekkelijke optie voor ZZP’ers en bedrijven. Ik bereken geen BTW vanwege de vrijstelling voor medische beroepsbeoefenaren.

Afspraak afzeggen
Een afspraak kan kosteloos worden afgezegd of verplaatst, mits dat tenminste 24 uur voor de afspraak wordt doorgegeven via info@marliesruseler.nl of telefoonnummer 06 830 38 553. Bij annulering binnen deze termijn wordt een consult van één uur in rekening gebracht.

Kennismaken

Een gesprek waarin we samen bepalen hoe ik je kan helpen

Wil je persoonlijk met mij in gesprek? 
Dan maken we samen een afspraak op een voor jou geschikt moment. 

CONTACT

Marlies Ruseler
Witte de Withstraat 5
7556 VE Hengelo
06 830 38 553
info@marliesruseler.nl

VOLG ME